Logg inn

Tro uten forventningspress

De har slått seg til ro med at de tenker veldig likt. Men tvillingsøstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad har sjelden snakket sammen om tro.

– Det kan være godt å prate om utfordringer i troslivet med noen som ikke er prikk en selv, og ser ting fra en annen vinkel, sier Hildegunn Garness Reigstad.

Søsteren Ingelin Reigstad Norheim kom til verden ni minutter før henne. De første tjue årene ble de nesten alltid omtalt som Ingelin og Hildegunn – tvillingene. Kanskje ikke så rart, siden de hang sammen som erteris, både hjemme og på skolen.

I dag har søstrene 50 mil mellom seg. Klemmene sitter løst når de treffer hverandre og Vårt Land på Gardermoen i forbindelse med en konsert. Båndet dem i mellom har bare blitt litt slakkere.

– Selv om vi treffes ofte i forbindelse med musikken, er vi kanskje likevel blitt litt mer selvstendige etter at vi har etablert oss hver for oss. Men det kjennes ikke slik. Tankene, praten og bønnene oss i mellom er som før, sier Ingelin.

Prøv oss gratis i tre uker

Fyll ut med norsk mobilnummer og en e-postadresse.


Eller se flere abonnementsalternativer

Når du klikker «bestill» må du opprette en bruker som du benytter for å logge inn på ulike enheter. Dersom vi ser at du har en bruker med samme mobilnummer registrert bruker vi denne. Abonnementet stopper automatisk etter tre uker.

Les også