Les alt for bare 10 kr!

Hugin og Munins årskavalkade

Vi ser med ravneblikk på 2018.

Publisert 17. desember 2018

Ungdom

Fremskrittspartiet fikk landets første eldre- og ­folkehelseminister, og det fikk Carl I. Hagen til å furte. Han fikk verken sitte i Nobel­komiteen eller bli statsråd for sliterne: «Jeg skjønner at han kan være skuffet over det. Jeg tror det er mange i Frp som kunne tenkt seg å bli landets første eldreminister. Men valget falt på en energisk, ung kvinne, og jeg tror det blir et godt valg», sier Siv Jensen til Aftenposten.

Den energiske, unge kvinnen er Åse Michalsen. Hun er 57 år – og kommer direkte fra Fremskrittspartiets ungdom.

Panikk

«Min konto er hacket. Ikke åpne det som måtte komme i tiden fremover», skrev sjefen for norsk etteretningstjeneste, Morten Haga Lunde, på sin facebookside. Senere kunne kommunikasjonssjef i E-tjenesten, Kim Gulbrandsen, fortelle VG at hacking kanskje var litt overdrevet, siden det var snakk om en privat e-post-konto hvor det ble mottatt en spam e-post, noe som tross alt kan skje den beste. 

Da er det betryggende å vite at våre fremste sikkerhetseksperter også får panikk når det dukker opp reklame for lettkledde damer og tvilsomme tabletter i innboksen: «Dette er kun snakk om en spam-e-post, som E-sjefen har fått på sin private e-post-konto. Mange andre har også vært utsatt for akkurat det samme. E-sjefen varslet sine nærmeste venner på Facebook for å være føre var», sier Gulbrandsen til VG.

Neste uke: Det er krig, gå i dekning, melder forsvarssjefen på sin facebookside. Bare en facebookinvitasjon til en debatt, kommenterer kommunikasjonssjefen.

ANNONSE

Logg inn for å lese videre

eller

Ikke abonnent?

Nå kan du lese Vårt Land digitalt i 10 uker for 10 kr*

10 uker - 10 kr

*Abonnementet er løpende og kan sies opp når som helst. Etter prøveperioden fornyes det automatisk til rabattert pris kr 199 per måned.

Les også