Les alt for bare 10 kr!

Ikke bare tommel opp

Ole Børud har vært så sint at han har vurdert å droppe 
hele kristenpakka.

Publisert 06. oktober 2018

For Ole Børud var turnélivet en selvfølgelig del av hverdagen da han var liten. Pappa Arnold Børud skrev låter som barna Thomas, Linda og Ole fremførte, og hver helg var hele gjengen på tur rundt omkring på bedehus, kirker og kulturhus over hele Norge.

Børud har brukt tid på å lære å leve med at mange­ mener mye om ham. Slik må det nesten bli når man er født inn som minstemann i Børud-gjengen.

– Jeg har vokst opp i en kristen familie som reiser rundt og synger over hele Norge. Da blir man automatisk klar over at folk bryr seg om hva man gjør. Eller, nå sier jeg man – jeg mener jo jeg. Jeg har vært påpasselig fordi jeg har vokst opp med å være i fokus i en del settinger, sier han.

Lille anarki

Ole Børud sitter på den indiske restauranten­ New Anarkali, eller «lille anarki» som han kaller den, på Grünerløkka i Oslo. Han er nettopp ferdig med coaching i visesang, som er en av sjangrene han skal konkurrere i på NRKs flaggskip Stjernekamp denne uken.

– Det er først og fremst veldig gøy å være med på Stjernekamp. Jeg er så nerdete at jeg digger å dypdykke inn i de forskjellige sjangrene, sier han.

Selvkritikk, perfeksjonisme og frykten for hva andre måtte mene prøver han å la ligge. Det må man når man skal danse Gangnam-style på direktesendt­ TV.

– Min egen dom over meg selv kjenner jeg ganske­ godt til, den er jeg vant til å leve med. Men jo eldre­ jeg blir, jo mindre bryr jeg med om hva folk mener­ om meg.

ANNONSE

Logg inn for å lese videre

eller

Ikke abonnent?

Nå kan du lese Vårt Land digitalt i 10 uker for 10 kr*

10 uker - 10 kr

*Abonnementet er løpende og kan sies opp når som helst. Etter prøveperioden fornyes det automatisk til rabattert pris kr 199 per måned.

Les også