Les alt for bare 10 kr!

Sammen, hver for seg

De hadde slått seg til ro med at de skulle leve resten av livet alene. Plutselig en dag satt Amelie Fougner (73) og Lars Bruusgaard (71) i samme båt.

Publisert 14. november 2018

Det var i 2015, at de kom i prat i lokalene til Norske Studenters Roklub i Oslo. De var begge invitert til stedet, uavhengig av hverandre, for trim og sosialt samvær.
– Da vi helt tilfeldig ble plassert i samme båt, fant vi fort rytmen. Tilbake på land fortsatte vi praten, og tok etter hvert en kaffe sammen utenfor klubben. Det var ikke noe dating-opplegg, ikke i det hele tatt. Det var bare veldig fint å treffe en mann jeg hadde felles interesser og god kjemi med. Jeg hadde to ekteskap bak meg, jeg trivdes alene. Likevel hadde jeg en god stund savnet en venn og en turkamerat, forteller Amelie.

Felles mål

Vennskapet ble til kjærlighet. Fremdeles ror de sammen. Åretakene er blitt kraftigere, rytmen enda bedre. De liker å sitte sammen, de har et felles mål for resten av livet. Kjæresteparet er også turkamerater, både hjemme og under fjernere himmelstrøk.
– Jeg skjønte fort at vi begge var opptatt av natur, kultur og reiser. At vi var nysgjerrige på livet. Det likte jeg. Da Amelie fortalte at hun var kunstner, at hun malte, var det enda en fellesnevner i livene våre. Selv om min kunst er på et mer hobbypreget nivå, forteller Lars Brusgaard.

ANNONSE

Logg inn for å lese videre

eller

Ikke kunde?

Registrer deg her og les Vårt Land i 10 uker for kr 10*.

10 uker - 10 kroner

*Abonnementet er løpende og kan sies opp når som helst. Etter prøveperioden fornyes det automatisk, til rabattert pris kr 199 per måned.

Les også