Logg inn

Sammen, hver for seg

De hadde slått seg til ro med at de skulle leve resten av livet alene. Plutselig en dag satt Amelie Fougner (73) og Lars Bruusgaard (71) i samme båt.

Det var i 2015, at de kom i prat i lokalene til Norske Studenters Roklub i Oslo. De var begge invitert til stedet, uavhengig av hverandre, for trim og sosialt samvær.
– Da vi helt tilfeldig ble plassert i samme båt, fant vi fort rytmen. Tilbake på land fortsatte vi praten, og tok etter hvert en kaffe sammen utenfor klubben. Det var ikke noe dating-opplegg, ikke i det hele tatt. Det var bare veldig fint å treffe en mann jeg hadde felles interesser og god kjemi med. Jeg hadde to ekteskap bak meg, jeg trivdes alene. Likevel hadde jeg en god stund savnet en venn og en turkamerat, forteller Amelie.

Felles mål

Vennskapet ble til kjærlighet. Fremdeles ror de sammen. Åretakene er blitt kraftigere, rytmen enda bedre. De liker å sitte sammen, de har et felles mål for resten av livet. Kjæresteparet er også turkamerater, både hjemme og under fjernere himmelstrøk.
– Jeg skjønte fort at vi begge var opptatt av natur, kultur og reiser. At vi var nysgjerrige på livet. Det likte jeg. Da Amelie fortalte at hun var kunstner, at hun malte, var det enda en fellesnevner i livene våre. Selv om min kunst er på et mer hobbypreget nivå, forteller Lars Brusgaard.

ANNONSE

Prøv oss gratis i tre uker

Fyll ut med norsk mobilnummer og en e-postadresse.


Eller se flere abonnementsalternativer

Når du klikker «bestill» må du opprette en bruker som du benytter for å logge inn på ulike enheter. Dersom vi ser at du har en bruker med samme mobilnummer registrert bruker vi denne. Abonnementet stopper automatisk etter tre uker.

Les også