Les alt for bare 10 kr!

Trodde han valgte bort Guds perfekte plan

David Reme ble styreleder for Hillsong Norway i en turbulent 
periode. Men han ber heller om få å leve meningsfullt enn å ha det komfortabelt.

Publisert 12. november 2020

– Jeg har utvidet synet kraftig på hva det vil si å tjene Gud, sier David Reme.

Den sørlandsbaserte investoren og eiendomsutvikleren har nylig levert barn i barne­hagen, og rigget seg til for å jobbe hjemmefra på Dvergsnestangen, hvor han ser ut over byfjorden i Kristiansand. Resten av dagen går med til møter for flere eiendomsprosjekter han arbeider med. 

Nettsiden proff.no viser at David Reme har nærmere 50 ulike styreverv. Flere av dem er oppstartsbedrifter med unge, kristne gründere som han og ektefellen Maren har investert i.

– Det har vært et hjerteprosjekt å investere i unge som har en visjon ut over det å tjene penger. Nettopp på grunn av min egen reise, er jeg opptatt av å heie frem mennesker som motiveres av troen til å satse, sier han.

Selv står han med én fot i businessverdenen og en annen i menighetsliv. Tidligere i høst ble Reme styreleder i Hillsong Norway, midt i en turbulent periode hvor flere pastorer hadde sagt opp stillingene sine. Samtidig har han jobbet på vegne av selskapet BRG for å sikre en god avtale for videre drift i Q42, Filadelfia Kristiansands storstue, som har hatt flere krevende år med millionunderskudd.

– Hva gjør at du stadig går inn for å rydde opp når det er trøbbel i menigheter?

– Jeg lurer på det selv også. Ingen ville kritisert meg for å takke nei til sånne roller, men noen ganger føler man det er riktig å si ja fordi man kan være med på å bety en forskjell. At jeg ikke har gått den vanlige menighetsveien gjør kanskje at jeg tilbyr noen viktige perspektiver.

ANNONSE

Logg inn for å lese videre

eller

Ikke abonnent?

Nå kan du lese Vårt Land digitalt i 10 uker for 10 kr*

10 uker - 10 kr

*Abonnementet er løpende og kan sies opp når som helst. Etter prøveperioden fornyes det automatisk til rabattert pris kr 199 per måned.

Les også