Les alt for bare 10 kr!

Bønn og arbeid

Kjetil Vestel Haga har aldri vært redd for å rive ned noe gammelt for å bygge noe nytt. Det vil han heller ikke være som generalsekretær i Normisjon.

Publisert 17. september 2020

Det finnes tydelige spor etter Kjetil Vestel Haga på området til Bibelskolen i Grimstad (BiG). Han kan riktignok ikke ta æren for skolens naturskjønne omgivelser, men ved å bytte ut noen gamle, små vinduer, har han sørget for at elevene får nyte panoramautsikt mot Skagerrak fra matsalen. Fra skolens inngangsparti kan man se ned på Normisjonshallen, som ble fullført i 2015 og Norkirken Grimstads nye kirkebygg som åpnet i fjor – prosjekter Vestel Haga har vært en visjonær pådriver for.

1. oktober forlater han jobben som bibelskolerektor på BiG for å bli ny generalsekretær i misjonsorganisasjonen Normisjon.

– Det er vemodig å avslutte kapitlet på BiG. Samtidig trekkes jeg mer og mer mot det nye jeg er på vei til, sier han.

Bønn og arbeid

Han kan fremdeles bevege seg gjennom korridorene på bibelskolen og tenke at han neppe får jobbe på en så flott plass igjen, både med tanke på beliggenhet, lokaler og det meningsfulle arbeidet. Over 1.000 elever har gått ut av bibelskolen gjennom Vestel Hagas periode som rektor.

– Den som får overta etter meg er heldig, sier han.

– Tenker du at du har lagt godt til rette for den som skal overta?

– Jeg har fått til mye fordi mange gode medarbeidere har trådd skikkelig til. Som leder er jeg flink til å sette retning og få med meg folk. Da er det utrolig hva som kan skje, i kombinasjon med at man ber først og arbeider hardt etterpå, sier Vestel Haga.

ANNONSE

Logg inn for å lese videre

eller

Ikke abonnent?

Nå kan du lese Vårt Land digitalt i 10 uker for 10 kr*

10 uker - 10 kr

*Abonnementet er løpende og kan sies opp når som helst. Etter prøveperioden fornyes det automatisk til rabattert pris kr 199 per måned.

Les også