Les alt for bare 10 kr!

16 profiler om Vårt Land

Vi har spurt 16 profiler på det norske tros- og livssynsfeltet om hva Vårt Land betyr for dem.

Publisert 28. august 2020

Her er spørsmålene vi har stilt:

1. Hva er Vårt Land for deg?

2. Hvilken utfordring vil du gi til framtidas Vårt Land?


Vebjørn Selbekk, sjefredaktør i Dagen

1. Det er den kristne avisen som jeg vokste opp med og har fulgt siden. Da jeg var guttunge, hadde lærerforeldrene mine ikke så veldig god råd, så da fikk de Vårt Land fra kristne bekjente når de hadde lest avisen ferdig. Og det var jeg som hadde oppgaven med å få overlevert brukte Vårt Land på skolen. Jeg har minner av mange turer på hjemvei med en solid bunke svarthvite kristenaviser i skolesekken.

I dag fungerer Vårt Land for meg personlig som en kilde til informasjon og inspirasjon - og iblant irritasjon. Og det er jo sånn en god avis skal virke på sine lesere. I min jobb som Dagen-redaktør har Vårt Land funksjonen som hovedkonkurrent. Da spenner følelsesregisteret mitt fra dyp ergrelse når vi taper konkurransen om en god sak til stor glede over å slå storebror.

2. Det er den samme utfordringen som vi har i Dagen. Å styrke den kristne stemmen i samfunnsdebatten. Der har også Vårt Land en viktig rolle. Og med større ressurser følger også et større ansvar.

ANNONSE

Logg inn for å lese videre

eller

Ikke abonnent?

Nå kan du lese Vårt Land digitalt i 10 uker for 10 kr*

10 uker - 10 kr

*Abonnementet er løpende og kan sies opp når som helst. Etter prøveperioden fornyes det automatisk til rabattert pris kr 199 per måned.

Les også