Les alt for bare 10 kr!

Slik så det ut da evangelist Levi Jensen inviterte til «kaos i Tvedestrand»

Ordføreren møtte selv opp for å stanse høylytt forkynnelse fra evangelisten Levi Jensen i Tvedestrand. Bli med på «meetup» med forkynneren som «alle tenåringer» vet hvem er.

Publisert 08. juli 2020

En krokete mann med hvit stråhatt triller en barnevogn inn på gressplenen ved Tvedestrand badepark. En gjeng med ungdommer tar frem mobiltelefonene sine og filmer, noen voksne stikker hodene opp fra teppene der de soler seg for å se hva som skjer.

«Glory, halleluja!!», roper mannen med en sjørøveraktig stemme, mens en høyttaler i barnevognen spiller en hip-hop-beat.

Evangelist Levi Jensen har ankommet Tvedestrand.

– Selvfølgelig har vi hørt om Levi. Vi så på Instagram at han skulle komme, sier en fnisete guttegjeng som følger Jensens ankomst.

Levi Jensen har blitt et stort fenomen blant unge på internett. Facebook-gruppen hans har over 50.000 medlemmer, han har 29.000 følgere på Tik-Tok, 27.000 på Instagram og en drøss på Snapchat. Her proklamerer han blant annet at Jesus er den eneste veien til himmelen og at han hater Satan.

Besøket i Tvedestrand har blitt annonsert på forhånd med et bilde med påskriften «...Levi døper deg», sammen med bildeteksten «Bli med og lag kaos i Tvedestrand».

Og kaos skal det bli!

ANNONSE

Logg inn for å lese videre

eller

Ikke abonnent?

Nå kan du lese Vårt Land digitalt i 10 uker for 10 kr*

10 uker - 10 kr

*Abonnementet er løpende og kan sies opp når som helst. Etter prøveperioden fornyes det automatisk til rabattert pris kr 199 per måned.

Les også