Les alt for bare 10 kr!

«Jeg visste at mange ville se på meg som en sviker»

Merete Lingjærde hadde kommet til punktet hvor hun ville forlate sin mann. Så ble han syk.

Publisert 09. april 2020

I nesten 25 år hadde Merete og samboeren holdt sammen. De hadde to flotte barn. De delte lidenskapen for dans og jobbet mye i fellesskap. Utad virket de som et drømmeteam.

Lenge var de også det.

Men Merete kjente gradvis på en stigende uro over at de hadde vokst fra hverandre. Det som knyttet dem sammen hadde blitt mindre og mindre. Nå var det så lite igjen at det ikke lenger ga grunnlag for den nærheten de hadde hatt.

Føltes utrolig feil

Asker-kvinnen brukte fastlegen som sparringspartner i prosessen med å avklare sine egne følelser og verdier. Etter en lang og grundig vurdering var hun sikker på at hun måtte bryte ut.

Det eneste som gjensto var å formidle det til partneren.

Før hun rakk å gjøre det, ble han alvorlig syk. Det kom helt ut av det blå.

Legene som undersøkte ham fant ut at han hadde en uhelbredelig sykdom. Diagnosen var alvorlig, den ville kanskje sende den spreke mannen til et liv i rullestol og gi konstante uutholdelige smerter.

– Det var helt forferdelig. Hans usikkerhet og redsel for hvordan livet skulle bli. Og beslutningen jeg gikk og bar på. Kunne jeg si det nå? Alt føltes utrolig feil, forteller Merete Lingjærde.

Den profilerte dommeren fra TV 2-programmet Skal vi danse er nå klar for å stå fram med denne delen av livshistorien sin. Det gjør hun i programmet Påskereisen på TV 2 langfredag kveld.


LES OGSÅ: Knut Vollebæk ble smittet av korona: – At viruset smitter veldig, veldig lett, er min historie et eksempel på

ANNONSE

Logg inn for å lese videre

eller

Ikke abonnent?

Nå kan du lese Vårt Land digitalt i 10 uker for 10 kr*

10 uker - 10 kr

*Abonnementet er løpende og kan sies opp når som helst. Etter prøveperioden fornyes det automatisk til rabattert pris kr 199 per måned.

Les også