Les alt for bare 10 kr!

Her er barnas bibelkunst

Se nye barnetegninger av bibelske motiver hver dag i Vårt Land. Det er fortsatt mulig å sende inn.

Publisert 20. mars 2020

Hver dag velger Vårt Lands kulturredaksjon ut et bilde fra kunsthistorien med et bibelsk motiv. Nå har vi gitt plassen en pause, og oppfordrer barn fra 0 til 12 år til å sende inn sine tegninger.

På denne siden vil vi fortløpende legge ut dagens barnebibelkunst. Det er fortsatt mulig å sende inn tegninger, og kanskje er det en ekstra fin aktivitet når barna holdes hjemme fra koronastengte skoler?

Kunsthistorien

I flere år har Vårt Land daglig presentert noen av de ypperste maleriene i kunsthistorien på papiravisas bakside. En rekke av de største kunstnerne gjennom tidene har vært representert, fra Caravaggio og Rembrandt til Emil Nolde og Piet Mondrian. Hensikten har vært å vise slående kunst i hverdagen, og dessuten å demonstrere hvordan kristen tro har inspirert flere av de fremste kunstnerne til å lage noen av sine rikeste verk.

Nå gir vi kunsthistorien en pause og vier denne plassen til de yngste, nå som skoler og ­barnehager holder stengt. Barn fra 0 til 12 år kan sende ­tegninger til bibelkunst@vl.no eller til Vårt Land, 
Pb. 1180, 0107 Oslo. Husk navn, alder og bosted. Merkes «Bibelkunst». Se regler og andre bidrag på vl.no/bibelkunst.

Se mer informasjon og regler her.

ANNONSE

Logg inn for å lese videre

eller

Ikke abonnent?

Nå kan du lese Vårt Land digitalt i 10 uker for 10 kr*

10 uker - 10 kr

*Abonnementet er løpende og kan sies opp når som helst. Etter prøveperioden fornyes det automatisk til rabattert pris kr 199 per måned.

Les også