Logg inn

Får 
bestemor på kjøpet

Sykehjemmet Paulus vil tilby studentboliger og gründerlokaler til studenter og bedrifter som vil ­omgås de eldre. De kan bare ­bråke, for vi hører ikke ­noe uansett, sier beboerne.

Det synes jeg er en ­kjempegod idé. Det er bare hyggelig med mennesker her, så lenge de tåler å være rundt oss gamle, sier Edith Østbye (92) om planene på sykehjemmet Paulus på Grünerløkka i Oslo.

Sammen med Aslaug Norun (93) sitter hun i sykehjemmets egen bar med uteservering, «St. Pauli Biergarten», og titter interessert opp på fjerdeetasje i sykehjemmet de bor i.

Der foreligger det nemlig planer om å gjøre den tomme etasjen om til studentboliger og kontorlokaler for oppstartsbedrifter.

– Vi skal være klare til studentene starter på skolen i august, sier Geir Hansen, i omsorgsbedriften Attendo, som driver hjemmet.

Prøv oss gratis i tre uker

Fyll ut med norsk mobilnummer og en e-postadresse.

Eller se flere abonnementsalternativer

Når du klikker «bestill» må du opprette en bruker som du benytter for å logge inn på ulike enheter. Dersom vi ser at du har en bruker med samme mobilnummer registrert bruker vi denne. Abonnementet stopper automatisk etter tre uker.

Les også