Les alt for bare 10 kr!

Vi ser med ravneblikk på 2019

Regjeringsforhandlinger, Vy og en amerikansk sjaman. Hugin og Munin oppsummerer året.

Publisert 31. desember 2019

Harde forhandlinger

I januar satt fire partier i tunge forhandlinger for å skaffe landet en ny ­regjering. Resultatet lot vente på seg, men det er kanskje ikke så rart, gitt overskriften ­Aftenposten presenterte for sine lesere på nett. Der kan vi lese at de fire partiene «sliter med abort og rus i regjeringsforhandlingene».

NRK kunne senere fortelle at det bare var toppen av isfjellet. De meldte nemlig at «KrF slit med alkohol og heroin – Frp med flyktningar».

Som om ikke motstanden mellom Frp og KrF var vanskelig nok i seg selv.

Løse kameler

Omsider fikk Norge ny regjering, og Aftenposten kom med nye opplysninger i sakens anledning. De skriver at «Kamelene satt løst i innspurten av forhandlingene på Granavolden Gjæstgiveri».

Vi vet ikke hvem de løse kamelene som satt rundt forhandlingsbordet, egentlig representerte, men det går rykter om at Kjell Ingolf Ropstad skal ha slukt dem etter middagen.

Visjon

Etter å ha klatret til topps i ­Hydro presenterer Hilde ­Merete ­Aasheim, via NRK, store vyer for hvordan hun vil lede industri­konsernet: «Jeg vil starte med å tydeliggjøre en kraftig ­agenda i forhold til ytterligere for­bedringer som skal robustgjøre oss.»

Hun mangler bare et hvileløst fokus.

ANNONSE

Logg inn for å lese videre

eller

Ikke abonnent?

Nå kan du lese Vårt Land digitalt i 10 uker for 10 kr*

10 uker - 10 kr

*Abonnementet er løpende og kan sies opp når som helst. Etter prøveperioden fornyes det automatisk til rabattert pris kr 199 per måned.

Les også