Les alt for bare 10 kr!

Abid Raja kupper overskriftene år etter år

Ukens medieoppstyr om Venstres Abid Q. Raja er bare en ny episode i en lang dramaserie. Han erkjenner selv at det er blitt mye bråk.

Publisert 20. september 2019

Raja omkranset av de viktige mikrofonene har skapt ergrelse blant mange sentrale tillitsfolk, også denne uken. Samtidig er mange også takknemlige for utblåsningen mot Frp og Siv Jensen.

Men der Raja er i ilden ligger det også igjen begeistring, ikke minst blant ungdommer og i ytre grasrotstrøk. Det siste gir en haug lokale presseoppslag.

– Venstre har i alle fall har èn rockestjerne, sukkes det fra en garvet tillitsvalgt etter det triste valget.

Vårt Land har gått igjennom et tiår med Raja, til hendelser der partiapparatet skulle ha regi på landsmøter og prosess. Men plutselig mistet den.

«Mange bråkesaker». 

Raja selv erkjenner at det på en rekke landsmøter har sporet av:

– Jeg har reflektert over dette. Det har vært for mange bråkesaker med meg. Så godt jeg kan har jeg forsøkt å ta lærdom av dette. Jeg føler jeg har vokst mye på de feilene jeg har gjort, sier han.

Han forklarer noe av dette med bakgrunnen: Han var først advokat og entret partiet fra sidelinjen. Ikke fra partiskolen.

– Jeg har tråkket i salaten i mange ganger. Sklidd og forsøkt å reise meg igjen. Jeg har uttrykt til Trine at jeg er lei meg for alle de gangene jeg har tråkket over.

ANNONSE

Logg inn for å lese videre

eller

Ikke abonnent?

Nå kan du lese Vårt Land digitalt i 10 uker for 10 kr*

10 uker - 10 kr

*Abonnementet er løpende og kan sies opp når som helst. Etter prøveperioden fornyes det automatisk til rabattert pris kr 199 per måned.

Les også